JO8-1 speelt gelijk tegen Alblasserdam

8 december 2019 855x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-1 speelt gelijk tegen Alblasserdam
JO8-1 speelt gelijk tegen Alblasserdam

DFC jo8-1 speelt uit tegen Alblasserdam

we kwamen op voorsprong in de eerste 2 min 0-1 binnen 10 min stond het 0-2, time out overleg met de trainer. Het gaat goed ,veel gelijke kansen daar kwam de eerste tegen doel punt 1-2, dfc opletten!!  Nog een paar minuten en daar kwam de 2-2 , fluitsignaal

Na de rust weet dfc het doel te vinden 2-3. Toen kwam Alblesserdam op stoom en dfc zwakte wat af. Daar was de 3-3  de daar kwam de 4-3.  dfc wakker worden. De laatste 10 min en dfc komt op stoom. Ze hebben geen zin om te verliezen, daar kwam het schot 4-4 bijna tijd nog 6 min dfc kwam weer op voorsprong 4-5 nog 2 min te gaan daar kwam het laatste schot van Alblasserdam 5-5 mooie gelijk waardige wedstrijd goed gespeeld DFC jo8-1 de strafschoppen hebben we wel gewonnen met 2-4 top 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com