DFC JO9-2 wenst iedereen fijne feestdagen

21 december 2019 795x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 wenst iedereen fijne feestdagen
DFC JO9-2 wenst iedereen fijne feestdagen

Op de valreep van het jaar ging de JO9-2 nog even op toernooi bij SV Charlois. Het was een toernooi waar we ons even op verkeken haha. Door een kleine ruis op de lijn , had de trainer even vergeten dat dit een 3e klasse toernooi was , foutje van de trainer zeg maar.

Maar ondanks dat we tegen allemaal JO9-1 teams speelden , waarvan sommige zelfs in de 2e klasse speelden , hebben we het op 1 wedstrijd na nog geen eens zo gek gedaan. Sterker nog , de laatste wedstrijd wonnen we door puur op inzet de mouwen op te stropen.

Een mooie medaille voor de kanjers van de JO9-2 , die de eerste helft van het seizoen afsloten.We hebben hele mooie en goede wedstrijden gezien , en ook lekkere droom wedstrijden gezien. Het avontuur in de beker gaat na de winterstop gewoon verder.We kijken voor nu tevreden terug op de vooruitgang die de boys hebben geboekt !!

Namens de boys en de trainers van de JO9-2 , wensen we een iedereen fijne feestdagen. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com