DFC JO15-1 Herfst kampioen

21 december 2019 417x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-1 Herfst kampioen
DFC JO15-1 Herfst kampioen

DFC JO15-1 had vandaag de nr 3 RFC op bezoek in eigen huis. Een overwinning volstond voor de titel HERFST KAMPIOEN.En dat lukte , een mooie 2-0 overwinning.

Door de ogen van trainer Enzo een kort verslag : 

Vandaag was de laatste wedstrijd en niet zomaar een wedstrijd : de kampioenswedstrijd van dfc jo15-1 tegen rfc jo15-1 de nr3 . We moesten winnen om voor te blijven op Nieuw Lekkerland. We begonnen heel erg zenuwachtig aan de wedstrijd , wel de beste kansen  maar vizier stond nog niet op scherp. We gingen met 0-0 de rust in.

Wat positieve woorden tegen de jongen gezegd en we begonnen aan de 2e helft. Na een een verre uittrap van ensar kwam de bal bij Noah terecht , die nam de bal aan en schoot met een geweldige bal over de keeper in het doel: WERELD ACTIE.  De ban was gebroken en konden nu vrijuit spelen.  Vlak voor tijd maakten we ook de 2-0 via taby en nu kon er niks meer misgaan  ,de scheidsrechter floot af en het kampioenschap was binnen.

Aan het begin van de competitie hadden we uitgesproken dat we kampioen wilden worden en dat is gelukt met goed voetbal en af en toe een beetje geluk. Deze groep is een zeer getalenteerde groep met jongens die leven voor het voetbal , ik ben trots dat ik trainer mag zijn van deze geweldige groep.

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het supporteren vandaag veel publiek wat selectie speler begeleiding en onze voorzitter en bestuursleden en ouders mijn dank daarvoor. Jongens bedankt voor een geweldige eerste seizoenshelft . Ik wens iedereen een gezond en voorspoedige 2020

een trotse trainer van DFC jo15-1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com