JO9-2 wint ook weer in de competitie

3 november 2019 417x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 wint ook weer in de competitie
JO9-2 wint ook weer in de competitie

Na de mooie overwinning in de beker van deze week , moest het vizier weer op de competitie. Na 2 nederlagen waren we weer gebrand om te winnen. We moesten uit bij Pelikaan, dus dat zal wel doorgaan. Vroeg het bed uit want we moesten al om 8.30 uur spelen.

Helaas was Kevin ziek , maar de rest stond uitgeslapen en wakker op het veld. En dat bleek wel vanaf de aftrap. De scheids had nog niet gevraagd of we er klaar voor zijn , of Oskar pakt de bal en gaat als een speedy gonzales naar het doel en scoort binnen 7 seconden de o-1.  Een nieuw JO9-2 record !!! We zaten al gelijk goed in de wedstrijd. Lars pakte de bal en ging zijn bekende solo inzetten , nou dan kan je er op wachten wat er gaat gebeuren, hij gaat scoren. Ja hoor , de 0-2 lag er ook in. Pelikaan had moeite daar de verdediging van DFC te komen , want Joey 1 en Damien hielden de boel dicht. Toch lukte het een keer en Sid had geen antwoord op deze aanval en de score werd 1-2. Maar we geven niet zomaar op natuurlijk ,nee. Want de trainers zeggen altijd dat we moeten doorgaan en niet opgeven. Dat deden ze dus ook. Met in gedachte een geweldige harde uithaal met zijn favoriete linkerbeen , maar in werkelijkheid een rolletje met zijn rechter chocolade been ,scoorde Joey 2 de 1-3 voor de rust.

Na de rust was het de andere Joey 1 die de bal goed op het middenveld onderschepte en een mooie assist gaf op Oskar , die de 1-4 scoorde. En toen kwam het stukje gemakzucht weer pfffff. De 2-4 werd gescoord vanaf de aftrap na ons doelpunt. Het nagenieten hiervan zorgde voor de vrije doorloop naar de 2-4. Kom op boys , we zijn veel beter. Een gek doelpunt ,want 4 Rood hemden bij het doel van Sid in de buurt zagen dat de bal duidelijk voor de lijn bleef ,maar de scheids op afstand zag het anders en het was 3-4. Maar in plaats van ons hier druk om te maken , haalden we hier juist energie uit. Dit laten we natuurlijk niet zomaar gebeuren. Lars ging weer de solo aan , en dan weet je het…. 3-5.  Had Lars nog niet genoeg gescoord,nee want de 3-6 was ook van hem. Het middenveld met Milan als aanjager heerste op het veld. In de verdediging maakten Joey 1 , Damien en Lars goede afspraken wie er mee naar voren ging. Oskar en Joey 2 hielpen in de aanval en op het middenveld. Sid liet niets meer door. Een afstandsschot,nu met zijn linkerbeen , van Joey 2 en de wedstrijd was onder controle. 3-7. Milan had nog een geweldige actie maar de bal eindigde op de kruising. Het slot was een corner van Damien , en kwam in de kluts via Milan en door een eigen speler van Pelikaan in het doel voor de 3-8.

Einde wedstrijd. Hebben we dan nog iets interessants te melden? Ja , de nieuwe bijnaam voor Sid , de penalty Kid. Alle penalties werden gestopt en hij keek ze naast.

Een goede wedstrijd boys!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com