JO9-2 verliest terecht.

9 november 2019 402x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 verliest terecht.
JO9-2 verliest terecht.

Soms, heel soms hebben trainers een vooruitziende blik en zijn het soms , heel soms  , waarzeggers. Zoals vandaag het geval was. Voor de wedstrijd werd het al gezegd…. opletten en geconcentreerd blijven. Anders gaat het niet lukken vandaag en verlies je gewoon. Dus ze waren gewaarschuwd. En wat bleek achteraf…. we verliezen dik , en terecht.

Het begin was nog wel goed. We spelen de eerste 10 min goed voetbalen komen ook terecht op 2-0 door Joey 2 en Kevin. Maar in de timeout werd er al voor gewaarschuwd , dit is niet genoeg , we moeten de kansen echt gaan afmaken hoor.Maar vanaf dat moment was het over. Het is dat Joey 1 er nog een paar uithield in het doel , maar enkele spelers werden laks en toonde geen inzet.En het is echt een teamsport , Lars en Damien probeerde het nog tegen te houden achterin , maar met zijn tweeen gaat dat niet lukken. Met de rust was het dus 2-2.

In de rust werd er nog geprobeerd ,om het duidelijk te maken. Kom op boys , we waren toch gewaarschuwd , we geven de wedstrijd zo weg. Ga eens voetballen en nog belangrijker , speel met elkaar !!!

Zelfs op het veld werd het nog gezegd ,let op.Maar al snel was het over en sluiten. Notabene een bal vanaf de zijkant , die op doel word geschoten en zo langs 4 man het doel in rolt. Ook dat nog. Maar we staan wel achter. En voor we het wisten was het opeens 2-6. De reden was simpel.Geen vechtlust , geen inzet en geen team spirit. Iets anders kan ik er niet van maken. De 3-6 van Sid was nog voor de statistieken. 

Als we zin hebben kunnen we echt goed voetballen , maar als we geen zin hebben , zie je dat al gelijk. We hadden niet hoeven te verliezen vandaag , maar je moet het wel met elkaar doen. Uithuilen en volgende week weer opnieuw proberen. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com