JO9-2 pakt een punt in een thriller van een wedstrijd

16 november 2019 593x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 pakt een punt in een thriller van een wedstrijd
JO9-2 pakt een punt in een thriller van een wedstrijd

DFC JO9-2 had vandaag wat goed te maken na de zeperd van verleden week. En we hadden ook afgesproken dat we dit als team zouden gaan doen vandaag. Dat was wel zonder Milan,die had een tussentijdse transfer naar de JO9-1 vandaag , om daar het tekort op te vangen. De overige 7 spelers gingen de strijd aan tegen Oranje Wit.

Vanaf de aftrap stond het team gelijk op scherp. De boodschap was duidelijk aangekomen en het liep als een trein. DFC was de hele tijd in de aanval , maar de keeper van Oranje Wit had een goede dag , hij stopte veel schoten van DFC. Het was wachten tot de het eerste doelpunt viel , en dat lukte dan toch. Kevin kreeg de bal van Joey 1 aangespeeld en haalde uit.De keeper liet de bal los en Kevin scoorde in de rebound. De 1-0 was terecht. Tot op dat moment was de verdediging met Joey 1 , Lars en Damien ijzersterk. Helaas was 1 uitval op slag van rust ook gelijk raak en gingen we rusten met 1-1.

In de rust werd er gesproken over het goede spel en daar waren de trainers trots op , gewoon zo doorgaan.

De tweede helft werd Oranje Wit wat sterker en ook zij kregen kansen. Sid stopte bekwaam de pogingen. Joey 2 en Oskar heersten op het middenveld. En toen kwam het moment … DE MOOISTE AANVAL DIE IK OOIT HEEFT GEZIEN VAN DEZE PLOEG !!!! Dit was genieten langs de kant. Hier trainen we voor , en als je dan ziet hoe er een doelpunt aankwam ,GEWELDIG

De bal werd in de verdediging weggewerkt en kwam bij Oskar , die pikte de bal op , ging op avontuur met enkele goede dribbels , en zag in zijn ooghoek Kevin de diepte ingaan. Met een schitterende steekpass bediende hij Kevin , en hij scoorde de 2-1. WAT EEN AANVAL , SAMENSPEL EN INZICHT !!!.   Hier trainen we voor, super. Helaas kwam in de tegen aanval gelijk de 2-2 , want Oranje Wit speelde ook gewoon goed. De teams waren aan elkaar gewaagd en beide ploegen gingen vol voor de winst. DFC kreeg enkele goede kansen maar helaas voor ons ging de bal er niet meer in. Een gelijkspel maar wel met een heel goed gevoel , wat er was strijd , passie en team spirit. 

Boys, we zijn trots op jullie wat jullie vandaag hebben laten zien.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com