JO8-1 wint de derby uit bij EBOH

23 november 2019 776x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-1 wint de derby uit bij EBOH
JO8-1 wint de derby uit bij EBOH

Eboh jo8-1 tegen DFC jo8-1 , het was een goede wedstrijd , aan elkaar gewaagd.  Het eerste doelpunt kwam van de tegen partij in de kluts zo het doel in , helaas 1 -0 achter.  Marnix vangt de bal voor de derde keer en schiet hard naar voren , daar was het doel punt door de keeper 1-1 . Na weer een stevig potje kwam Adem op dreef en schoot op doel 1-2.

rust nou we staan voor , jongens goed opletten en bij blijven.

Daar kwam de 2-2 , jongens opletten we staan gelijk !! Na de aftrap vanuit het midden ging DFC gas geven en Ridjean scoort de 2-3. Zo die hebben we binnen , het ging weer gelijk op met voetbal daar was het fluitsignaal we hebben gewonnen. 

Daarna penalties, Marnix liet er twee door de tegen partij hield er 2 tegen . DFC  jo8-1 jullie zijn toppertjes  !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com