JO8-1 haalt de trekker over

9 november 2019 879x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-1 haalt de trekker over

 Dfc Jo8-1 heeft tegen heerjansdam j08-3 gewonen met 13 -1             

In de eerste drie minuten even afwachten bij dfc  , kijken wat heerjansdam in huis had en daar was het eerste doelpunt tegen . Dfc kwam weer opgang na een mooie assist van Marnix die een kanonskogel afvuurde van eigen doel naar hiwa, die de bal lekker op zijn slof kreeg en scoorde.  Dat was het begin van de 1-1 in 5 minuten .Daarna ging dfc druk zetten door aan geven van ridjean naar adem 2-1 , ze kregen de smaak te pakken. Daar kwam nr 3 en 4 eerste tien minuten gespeeld overleg met trainers.  Zo we gaan weer beginnen. De eerste minuut en dfc scoort weer met aan geven van  Ibrahim naar adem en hiwa . Zo daar waren ze weer 5-1 na tien min gespeeld was het 7-1 rust.

De ouders van de tegen partij waren niet blij met onze keeper ,hij hield veel ballen tegen en schopte ver vooruit zo was het de derde 10 min  ook 11-1 na nog eens mooie assist  van Marnix naar ridjean de 12- 1. Nog een paar minuten speeltijd daar kwam het laatste schot ja hoor we zijn er weer 13 – 1 goed gespeelt dfc jo8-1 mooie potje voetbal.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com