JO10-1 wint de bekerwedstrijd van EBOH10-2 maar met moeite

1 november 2019 278x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO10-1 wint de bekerwedstrijd van EBOH10-2 maar met moeite
DFC JO10-1 had dinsdag een avondwedstrijd op het hoofdveld , jawel voor de beker  , we hadden 1 wissel op het veld  , ook de tegenstanders Eboh hadden 1 wissel(mooi)
 
De instelling voor vandaag was gericht op 1 ding , dat is winnen !!
 
Zonder een vaste keeper kon Manuel,  die van beiden houdt zowel van het keeper zijn en van spelen en scoren  ,was de eerste helft keeper en hij liet niks binnen,  ook
Joël was gefocust op doelpunten maken dus ging volop steeds op de aanval.  Davidson stond als verdediger en liet ook weten dat hij er ook echt staat. Berke stond in het midden waardoor hij  verdediger en aanvaller speelde en dat liet hij zeker zien.  Dylana samen met Ahlam  waren zoekend naar elkaar en stonden vlak naast elkaar, ze speelden evenveel als in de verdeging en aanvaller en lieten het de andere team weten ook!! Laith stond in het midden en we zagen hem overal in het veld.
Everich kon helaas niet mee doen ivm blessure van enkele weken maar onze trotse  Everich was wel aanwezig  om zijn team aan te moedigen en dat had DFC wel nodig. 
We hopen hem over een week weer in het veld te zien zoals het er nu uitziet.
 
De wedstrijd  tegen EBOH jo10-2 kon beginnen en het was de eerste 17 minuten erg  spannend voor de beide teams , ze kwamen beide evenveel aan de bal met veel kansen. Bijna iedereen probeerde de bal erin te krijgen.  Na 17 minuten kon Joël eindelijk de 1-0 maken , elke minuten erna  schoot Berke op doel , maar de keeper kon hem maar net redden , waardoor  Ahlam toch nog terug op het doel schoot en de 2-0 scoorde. Tot de rust bleef het heen en weer gaan , de  bal voor beide teams. 
 
RUST
 
2de helft hebben we van keeper gewisseld. Laith die pas een paar weken met ons meedoet ging keepen en zo kon Manuel op het veld. 
Even na rust lagen er veel kansen voor het team. Eboh  kwam terug naar 2-1. Davidson ging toch maar de handschoenen an doen en Laith weer in het veld.
Gelukkig kon Manuel  na enkele minuten  met een mooie afstand schot  de 3-1scoren.  Rust in de tent. Tenminste dat dachten we 3-2.
Onze verdedigers dachten het gaat lekker  dus gaan we ook meer aanvallender spelen waardoor 
 het team van Eboh gauw de bal naar achteren plaatste  en zo richting onze keeper kon schieten. Het werd snel 3-3 en na 4 minuten 3-4
Ja!!?Wat nu
Snel op de eigen positie terug zetten in de verdediging en aansturen. De spanning kwam terug. Manuel  kon  de 4-4 van maken en ook 5-4. Maar ook  Eboh wist te scoren en het werd net voor het einde 5-5.
 
Er kwam een verlening 
We hadden een goed gesprek met elkaar want we wisten met zijn allen dat er echt  wat beter verdedigd moest worden.  Toch maar onze eerste positie inzetten want dat liep eerder ook wat beter ! Laith stopte eerder en we zijn dus zonder wissel doorgaan.
 
In de verlenging had DFC evenals Eboh het echt moeilijk , want het werd veel heen en weer spel. Beiden veel kansen gecreëerd. Maar gelukkig net voor het einde kwam het verlossende doelpunt…..JOËL .  EINDresultaat 6-5 !!
 
Het was een zeer spannende wedstrijd voor beide teams.
DFC jo10  heeft de beker thriller gewonnen en gaat een ronde verder
 
Tot de volgende keer

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com