DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-4

30 november 2019 1056x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-4

DFC won vandaag de wedstrijd tegen BZC zuiderpark, maar het was alles behalve een saaie wedstrijd. Een hoofdrol was zeker weggelegd voor de scheidsrechter, op zijn zachts gezegd floot de man niet de beste partij uit zijn carrière. Normaliter maken wij nooit een vermelding over de scheidsrechter, maar deze man was alles behalve bezig met de wedstrijd zelf. DFC toonde karakter en doorzettingsvermogen en stond na 102 min met de volle winst.

De 1e helft domineerde DFC over 35 min de partij, zonder hier voluit gebruik van te maken. Een mooie voorzet van wesley die Leroy inkopte en DFC nam de leiding. De laatste 10 min zorgde defensieve fouten van DFC zijde voor een mineur in de rust, want na 45 min stond er 1-2 op het scorebord.

De 2e helft ging DFC volop op jacht naar de gelijkmaker. Humprey verliet het veld voor Gazz om meer aanvallend vermogen in te brengen. Leroy dacht de gelijkmaker te scoren, maar de vlag was omhoog. Met open ogen trapte de scheids in deze truuk en werd de goal geannuleerd. Voor de tweede maal dacht DFC de gelijkmaker te maken, maar wederom hetzelfde toneelstuk, vlag omhoog en fluiten. Ongeloof in het veld en de gele kaarten werden getrokken voor spelers en begeleiding. Met nog 22 min te gaan verliet Leroy geblesseerd het veld voor Suayip. DFC vocht een ongelijke strijd en we kwamen met 1-4 achter. Colin was ondertussen ingebracht, weliswaar geblesseerd, om toch te proberen de aansluiting te vinden. En die kwam er. Job gaf een goede voorzet die Colin inschoot, 2-4. Bij DFC begon het besef te komen dat er misschien wel meer inzat. Want we kwamen beter in de wedstrijd en waarom niet proberen. We hadden nog 8 min te gaan. Een strafschop van Colin en de stand was 3-4. Met nog enkele minuten te gaan was DFC nu vol op jacht om de gelijkmaker te zoeken en die kwam er. Ruben maakte de 4-4. Wat een comeback. Maar DFC rook bloed, hier gaan we voor de winst in eigen huis. Wat een inzet toonde de ploeg. De 5-4 van Colin en alles wat rood wit was stond te springen, we hebben weer de leiding terug, van 1-4 naar 5-4. Dit is nog nooit vertoont. BZC zuiderpark dacht recht te hebben op de annulering van de treffer, maar gelukkig was de scheids deze keer wel resoluut. De show houdt een keer op met de vlag. DFC snakte naar het einde, maar waar de scheids 12 min blessuretijd vandaan haalde, niemand die het weet. Maar na 102 min was daar eindelijk het einde. Wat een gevecht, wat een inzet, wat een karakter. 5-4 winst in een bizarre partij. De man of the match was Colin, maar de hele ploeg maakte aanspraak hierop.

De wedstrijd zal zeker nog lang worden nabesproken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com