DFC Jo8-1 onderuit

18 november 2019 773x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC Jo8-1 onderuit

Dfc jo8-1 tegen heerjansdam jo8-g, de eerste paar minuten 5tegen5 gespeeld. We kwamen 1 speler te kort was vertraagd bij dfc, na drie minuten doel punt heerjansdam en na 5 minuten was het veld weer compleet, 6 tegen 6 verder spelen. Daar kwam weer een tegen doel punt we staan achter, na nog een doel punt tegen scoort dfc weer eindelijk 1-3, het rommelde zo verder de eerste helft dfc geeft gas en gaan verder met druk zetten.

4-4 in de rust

gelukkig we zijn er bijna nog 20 min spelen, nog effe door zetten dat deed heerjansdam ook Marnix had een vette kluif aan om de ballen tegen te houden de tegen stander vond nog 6 keer het net helaas verloren met 4-10

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com