DFC JO15-2 verliest na goede pot.

5 november 2019 551x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 verliest na goede pot.

DFC JO15-2 verliest na goede pot.

Zaterdag stond de competitie wedstrijd tegen FC Dordrecht JO15-1 (am) voor de boeg. We wisten dat ze ploeg kon voetballen dit door de resultaten in de competitie en in de beker (3-3 nog tegen onze JO15-1).

Nadat het wedstrijd formulier nog niet goed was ingevuld door FC Dordrecht begonnen we later dan gepland aan de wedstrijd. We hielden de linies kort en zorgde ervoor dat de passlijn eruit werd gehaald. Hierdoor kon Dordt niet echt voetballen. Helaas voor ons kwamen wij er ook niet écht goed uit wat ervoor zorgde dat het een echte strijd op het middenveld werd. FC Dordrecht kwam wel op voorsprong via een standaard situatie. Vlak na de 1-0 kwamen we alweer terug op 1-1 via Jaymian die goed doorkwam en de bal langs de keeper schoot. Helaas was de vreugde niet van lange duur, want wéér via een vrije trap (was geen overtreding) kwam de bal in het netjes te liggen en zochten we met een 2-1 achterstand de kleedkamer op.

In de rust lieten we de jongens scherp zijn en werd er gezegd dat we als een collectief stonden en dat de gelijkmaker heus wel zal vallen als we zo bleven voetballen.

De 2e helft begon en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. De gelijkmaker hing ook in de lucht. Met nog 10 minuten te spelen gingen we wat aanvallender spelen in de hoop dat we door konden breken. Dit betekent ook dat er achter onze laatste linie meer ruimte is en FC Dordrecht wist daarvan te profiteren, 3-1. Helaas voor ons werd het ook nog 4-1 en 5-1 (onterechte penalty volgens sommige). De uitslag is zeer geflatteerd. Helaas kon deze gretige ploeg geen puntje meenemen. Ze waren wel trots wat ze als ploeg op de mat hebben gelegd.

Na 2 verliespartijen zullen de mannen weer met volle moed aankomende zaterdag aan de aftrap verschijnen. Dan wordt er op ons eigen sportcomplex om 10.30 uur tegen SteDoCo JO15-1 afgetrapt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com