DFC JO15-2 steelt de overwinning

26 november 2019 524x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 steelt de overwinning

DFC JO15-2 steelt de overwinning .

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Terheijden JO15-1 op het programma. Het tijdstip werd 2x veranderd maar, we trapte om 13.30 uur af.

Er stond niks meer op het spel voor deze ploeg. De gedachte was dus ook; lekkere voetballen en elkaar wat gunnen. Helaas was er van beide factoren geen sprake van. DFC was slordig aan de bal, zo slordig dat 80% van onze passes bij de tegenstander belandde. Al vrij snel stonden we terecht met 1-0 achter. Na een formatie wijziging kwamen we gelukkig ook weer terug tot 1-1 door Quincy na een goede bal van Jeremy. Het spel werd alléén maar slechter en zo gingen we met een gelijke stand de thee opzoeken.

De 2e helft begon en DFC was nog slechter dan de 1e helft. Er valt weinig over te vertellen, Terheijden JO15-1 viel aan en DFC moest verdedigen. Nadat Terheijden een aantal 100% kansen wist te missen scoor wij alsnog de winnende goal. Gürkan nam een vrije trap die bij Denise belanden. Zij gaf de steekbal precies op tijd met de juiste snelheid waardoor Quincy de bal beheerst onder de keeper door schoof. Zo wist deze ploeg na 2 nederlagen en 2 gelijke spelen de volle 3 punten te pakken.

Volgende week speelt de ploeg tegen Sliedrecht JO15-2. De ploeg die vorig seizoen de titel van DFC afsnoepte. We zullen tóch beter aan de aftrap moeten verschijnen dan deze week anders wordt het héél moeilijk.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com