DFC JO15-2 laat twee gezichten zien

12 november 2019 600x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 laat twee gezichten zien
De wedstrijd tegen SteDoCo JO15-1 thuis om 10.30 uur begon op tijd. Helaas was het tijdstip voor DFC ‘iets’ te vroeg. Afspraken werden niet waar gemaakt. Het zeiken op elkaar hielp ook niet echt mee en al gauw stonden we dan ook 0-3 achter. Het enigste lichtpuntje van de gehele 1e helft voor DFC was de 1-3 van Denise die naar goed doorzetten beheerst kon afronden. 
 
In de rust werden de afspraken nog eens duidelijk gemaakt door de trainers. Een tikkeltje fel maar wel fair. Er werd nog gezegd dat dit een Chelsea – Ajax gevalletje kon worden en dat nog niks beslist was. 
 
Dit alles wierp zijn vruchten af voor de ploeg, want na 20 min spelen in de 2e helft stond het al 4-4! Deze doelpunten werden gemaakt door: Ayoub (vrije trap), Quincy (schuiver langs de keeper) en Arjen (mooie actie van de zijkant en goed ingeschoten). Helaas voor ons miste Quincy nog 3x een 100% kans. Dat het een Chelsea – Ajax gevalletje was werd helemaal bewezen nadat de laatste man en tevens aanvoerder van SteDoCo met 2x geel het veld mocht verlaten. 
 
Een groot compliment aan de scheidsrechter en ook een groot compliment aan DFC JO15-2 voor het spel van de 2e helft. Helaas waren de trainers blij met een punt na afloop maar toch ook flink gefrustreerd en teleurgesteld in het feit dat er geen 3 punten werden behaald en over het spel van de 1e helft. 
 
Aankomende zaterdag wacht thuis om 09.00 uur Rijsoord JO15-1 (3e reguliere ranglijst) op ons te wachten en kunnen we weer vol aan de bak.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com