JO9-2 winnen beker thriller en gaan ronde verder.

29 oktober 2019 551x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 winnen beker thriller en gaan ronde verder.
JO9-2 winnen beker thriller en gaan ronde verder.

DFC JO9-2 had een echte avondwedstrijd op het hoofdveld , het was nl niet zomaar een potje ballen , nee er stond wat op het spel. Een bekerwedstrijd, er werd al 2 weken over gesproken. We zijn nog nooit zover gekomen. Alleen winst is dus genoeg om door te gaan.

Maar dat was niet zo makkelijk hoor. Tegenstander Wiedrecht is ook niet voor niets zo ver gekomen ,dat beloofd dus wat.

Vooraf was er in de kleedkamer eerst rumoer maar toen de wedstrijd dichterbij kwam, werden de spelers steeds meer stiller.Ze hadden er zin in. DFC  speelde vanaf het begin goed. Er werd gelijk de aanval gezocht , het samenspel was goed , er werd volop strijd geleverd. Het praatje vooraf had duidelijk nut gehad. Joey stond op doel , Lars en Damien het slot op de deur , Oskar en Joey 2 en Sid waakten over het middenveld , en voorin was Kevin als vanouds scherp. Hoe zuur dat we eerst op 0-1 achterstand kwamen. Kop op boys , we spelen goed. Doorgaan en niet opgeven. ( he dat hebben we meer gehoord haha ).Gelukkig scoorde Kevin snel de gelijkmaker en was de spanning weer terug. DFC trok langzaam de wedstrijd naar zich toe , en dat was te zien. Maar zoals gezegd , Wieldrecht moet je niet onderschatten. De verdediging moest soms vol aan de bak , en dat deden ze zeer bekwaam. En ook Joey stond een goede wedstrijd te keepen vandaag. De score liep als snel uit naar een comfortabele 4-1. Alle doelpunten waren van Kevin , sommige solo’s maar ook echte uitgespeelde aanvallen. Helaas voor de rust nog de 4-2. 

In de rust werd tot wel 5 x toe gezegd , let op !!!!  Wieldrecht komt zo meteen heel fel uit de kleedkamer, hou hier rekening mee!!! Maar ga gewoon door want we spelen zeer goed.

En wat denk je…. gelijk na de rust de 4-3. Dit word lastig. We kwamen niet meer zo aan aanvallen toe als in de 1e helft. Sterker nog ,het was zaak om te zorgen dat we de wedstrijd uit konden gaan spelen. Dit betekend dat we moesten opletten , en dat gebeurde ook. Kevin bleef voorin ,maar deed ook zijn verdedigende werk. Oskar , Joey 2 en Sid beten zich vast in hun tegenstander. Kom er maar eens langs als je durf. Wij geven niet op en gaan er voor. Lars en Damien vingen bijna alles op achterin , Joey was niet te kloppen in het doel. Iedereen ,maar echt iedereen werkte zich letterlijk kapot. Wat een vechtlust en inzet toonde JO9-2. WIJ WILLEN WINNEN EN EEN RONDE VERDER ,PROBEER ONS EENS TE STOPPEN DAN !!! Wieldrecht probeerde alles ,speelde ook een hele goede wedstrijd, maar DFC was gewoon niet te kloppen. De opluchting was groot toen de missie was geslaagd, de spelers waren moe gestreden , maar vielen elkaar in de armen.Trainers Rens en Arno gaven de boys allemaal een terechte highfive en een aai over de bol. Strijders waren het. Zelden zo inzet en strijd gezien bij deze groep. Wat zijn we trots op de jongens , stuk voor stuk kanjers.

Dus het beker avontuur is nog niet voorbij ,we gaan gewoon weer een ronde verder. Waar dit gaat eindigen ,  niemand die het weet. We zien het wel , doorgaan en niet opgeven net als in de wedstrijd,dan kunnen we een heel eind komen in de beker competitie.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com