JO9-2 weet weer wat verliezen is, in gekke wedstrijd

5 oktober 2019 564x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-2 weet weer wat verliezen is, in gekke wedstrijd
JO9-2 weet weer wat verliezen is, in gekke wedstrijd

Er is een voetbal wet die zegt , als je alles wint komt het moment van verlies steeds dichterbij!!

JO9-2 stond al vroeg op het veld bij ASWH , om 8.30 uur waren we ready.Met precies genoeg boys om vandaag aan de slag te gaan werd de opstelling besproken. Iedereen wist wat ze moesten doen vandaag. De tegenstander had de 1e helft een voortreffelijke keeper op doel staan. Die hield al veel tegen en bij een uitval van ASWH stonden we 1-0 achter. Kevin wist voor de rust nog gelijk te maken , maar we hadden al ver voor moeten staan. Dat bereik je vooral met samenspelen. Als iemand anders er beter voor staat ,moet je die bal overspelen. Dit moest in de rust even duidelijk worden gemaakt.

De tweede helft speelden we even met een man minder. Dat werd snel benut door ASWH en we kwamen snel met 3-1 achter. Een uitbal voor DFC ,Lars ziet zijn kans en boem 3-2. De spanning is terug. Bij de 4-2 was het wel heel druk voor Joey zijn neus.Er stonden wel 13 spelers van ASWH voor het doel. Dat waren spelers van een ander team die gewoon in het veld rondlopen. Ja , dat dan de 4-2 er in gaat is geen wonder.Een doelpunt die nooit goedgekeurd had mogen worden. Maar we hebben respect voor de scheids , het is ook maar een mens.We kregen 2 x een 100 % kans , die er in hadden gemoeten , maar het vizier stond niet op  scherp. In plaats van de aansluiter kwam zelfs de 5-2. DFC zette nog even aan , een corner van Kevin die in een keer er in gaat 5-3. We gaan gas geven en ja , daar is ook de 5-4. Zal het dan toch nog lukken ?? Hebben we nog tijd ??  Nee dus , de gelijkmaker kwam wel heel dichtbij , er werd gelijk afgefloten.

Een eindsprint die te laat is ingezet , we hadden zeker een gelijkspel verdiend , maar de belangrijkste reden , we speelden niet de hele wedstrijd als een team. En dat is zeker nodig om te winnen. Hier kunnen we ook van leren.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com