JO9-1 verliest “El Classico ” van EBOH

5 oktober 2019 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-1 verliest “El Classico ” van EBOH

Vandaag dan eindelijk de 1e competitie wedstrijd van de JO9-1 ,het was lang wachten.

Er zijn nogal wat mutaties de laatste weken. Belangrijkste is wel de terugkomst van Mert. Hij heeft de voetbalschoenen weer aan getrokken en gaat weer volop de strijd aan met zijn oude makkers, welkom terug Mert. Een langdurende blessure van Abdul , en een last minuut ziekmelding van een invaller , betekende dat de JO9-1 met 5 man moest beginnen. Gelukkig was EBOH zo sportief om te zeggen , dan spelen we 5 x 5 , klasse EBOH !!

Met 5 man begonnen , het was niet eens slecht , want voor dat het rustsignaal had geklonken  stond DFC met 3-1 voor , door doelpunten van Armaan en Ryan.

Vanuit HI Ambacht kwam met hoge spoed de aanvulling voor de tweede helft. Kaan kon even zijn rust pakken nu. Alhoewel hij ook geblesseerd , laat hij zijn ploeg niet in de steek en speelt zelf met pijn. Bikkel !! Joey kwam al snel als wissel het veld in , Kevin ging voorin proberen de bal er in te schoppen. EBOH kwam snel terug tot 3-2. Ryan bracht weer even lucht door de 4-2 te scoren. Maar EBOH bleef drukken. Noah moest enkele keren goed optreden in het doel.Fysiek waren de boys van EBOH kleiner , voetballend was dat niet te zien. DFC kreeg flinke kansen , maar verzilverde die niet. De druk van EBOH nam toe en het werd snel gelijk 4-4.  Nu kon de wedstrijd nog alle kanten op gaan. Wat een heerlijke pot voetbal om te zien langs de lijn. Beide supporters groepen hoopten dat hun ploeg die beslissende zal scoren. Het laatste en beslissende doelpunt kwam van….. EBOH.

Hard gewerkt DFC ,dit is een goede basis om mee door te gaan.

4-5 , het had alle kanten kunnen opgaan. Beide teams aan elkaar gewaagd , de ene ( DFC ) fysiek sterker , de andere ( EBOH ) technisch sterker. De neutrale toeschouwer had genoten , de echte DFC-er baalt van het verlies tegen EBOH haha.

Sportieve wedstrijd tussen 2 goede ploegen , men zegt altijd dat wedstrijden tussen DFC en EBOH zwaarbeladen zijn ,maar dat is natuurlijk niet bij de jeugd. De sportieve geste van EBOH om 5×5 te spelen omdat we te weinig spelers hadden is daar het beste bewijs van !!!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com