JO8 komt te laat opgang

5 oktober 2019 738x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8 komt te laat opgang

Wieldrecht jo8-1 tegen DFC jo8-1 ,  de wedstrijd kwam  moeizaam op gang . Marnix had zijn keepers talent nodig vandaag . In de eerste 10 min was het veld  5 meter langer dan normaal , dan maar 7 tegen 7 spellen om de afstand te kunnen overbruggen.  Na enkele schoten op het doel was het na 7 min de eerste tegen doel punt 1-0 voor Wieldrecht , na de 2-0 even overleg met de coach.  We  gingen verder ,na 4 min spelen 3-0  en na 8 min 4-0 Toen kwam dfc met de eerste treffer door Arda tussen stand 4-1 .

Tweede helft ging stuk beter met DFC , ze zagen dat de tegen partij iets harder aan gepakt moest worden. Na 5 min weer tegen doel punt 6-1 ,na  de korte onderbreking kwam hiwa door gebroken door de verdelging en scoort de 6-2.Met nog 2 min te gaan de bal over de lijn ,dfc mag hem nemen Arda dacht wat staat Wieldrecht toch ver weg hij dribbelde de bal in en ging er voor daar kwam de goal 6-3 Was tevens ook de eind uitslag dfc jo8-1 laat zich niet van het veld weg spellen goed gedaan boys .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com