Jo12-1 niet in goede doen

28 oktober 2019 606x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo12-1 niet in goede doen

Het zonnetje schijnt heerlijk een mooie ochtend voor een lekker potje voetbal. 

De kansen gaan over en weer beide teams zijn goed begonnen.  DFC word sterker en krijgen hier en daar wat kansje. Na de pauze komt er een grote kans voor Wieldrecht maar Mano houdt DFC op  been met een goede redding ! DFC komt gelijk met een tegen aanval en Berkan schiet hem er mooi in Goal 0-1. Helaas duurt het niet lang want direct erna scoort Wieldrecht 1-1 door een snelle uitval. Wieldrecht blijft gevaarlijk met hun uitvallen. En DFC zit in een rommelige fase. Rust. Kijken of Erik in de rust weer wat rust terug kan brengen.

Na de rust begint Bjorn met een afstandschot. Het gaat kort heen en weer. Helaas raakt DFC daarna de draad kwijt. Het wordt rommelig weinig positie spel en veel door het midden. Wieldrecht maakt daar dankbaar gebruik van 2-1 en 3-1 valt snel achter elkaar. Mano heeft regelmatig alleen maar witte shirt tegen over hem staan. Hij maakt schitterende reddingen. DFC komt probeert heel voorzichtig terug te komen. Na de pauze gaat DFC harder werken. Maar helaas blijft het rommelig en krijgen  ze het tij niet gekeerd. De 4-1 en 5-1  volgen. Al met al een mindere wedstrijd…..waarin de Jo12 opzoek was naar  zich zelf.

Op naar as week dinsdag waar we met zijn alle weer vol voor de winst  gaan !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com