JAARLIJKS UITJE DONDERDAGMIDDAG OUDERENSOOS

4 oktober 2019 545x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JAARLIJKS UITJE DONDERDAGMIDDAG OUDERENSOOS
JAARLIJKS UITJE DONDERDAGMIDDAG OUDERENSOOS
Donderdag 3 oktober j.l. kwamen 26 soosleden varierend van 71 tot aan 86 jaar om 13.00 uur bijeen in de DFC kantine voor het jaarlijkse soosuitje.
 
Nadat er een kop koffie met wat lekkers was genuttigd stapten we niet zoals gebruikelijk in een touringcar,maar in het toeristische electrische treintje,die gedurende de zomermaanden door Dordrecht rijdt.
Vanaf 13.30 uur werden we door Jan Prins met zijn vrouw een uurtje door het historische centrum van Dordrecht gereden,en werden er talloze verhalen hoe het er vroeger uitzag en waar precies Henk van Unnik met zijn schoenenzaak op de Voorstraat zat gehouden.
Bij Peter Louwman ging zijn hart weer sneller kloppen op de Buitenwalevest,waar vroeger zijn Technische Unie zat.
 
Om 14.30 werden we afgezet in de Nieuwstraat bij de filmzalen van de Movies,waar we toe waren aan een kopje koffie met een Rutte likeurtje.
Om 15.00 uur werd in de voor ons speciaal gereserveerde filmlounge een film vertoond over het leven van de dikke en de dunne:  “Stan&Ollie”‘
Een film die warm aanbevolen werd,maar voor ons gezelschap slecht te pruimen was,maar halverwege bij de plaspauze werd veel goedgemaakt met een koud biertje en een paar warme snacks.
 
Rond 17.00 liepen we gezamenlijk via het Statenplein naar de Vriesestraat om tegaan genieten van een vlees of vismenu bij Pino de eigenaar van Pizzeria Restaurante Portobello.
Hij heeft met zijn brigade werkelijk alles uit de kast gehaald om het ons naar de zin te maken,en de keuken zorgde voor hoogstandjes.
 
Rond 20.00 uur stond ons treintje voor de deur,en werden we vlot en veilig weer afgezet op het parkeerterrein van onze club.
 
Ook dit jaar kunnen de soosleden weer terugkijken op een geslaagde dag.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com