DFC4 toont veerkracht

6 oktober 2019 1109x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 toont veerkracht

Zaterdag 5 okt 2019
De mannen van DFC4 ontvingen de mannen van Pelikaan6. Aftrap was om 14.30 uur

1e helft begon met de aftrap voor de bezoekers. De wedstrijd begon niet lekker voor DFC. Na 15 minuten spelen kwam Pelikaan op 0-1. 2 minuten na de openingstreffer was het wederom Pelikaan die op 0-2 kwam. Na wat omzettingen in het team, ging alles wat beter lopen. Na 25 minuten was het Daryll, die de aansluitingstreffer maakte op aangeven van Randy. 10 minuten na de aansluiting was het Noel, die na een slalom doeltreffend uithaalde 2-2. Vlak voor de rust was Julien met zijn 1e doelpunt, op aangeven van Korai 3-2.
De 2e helft begon zoals de 1e helft eindigde. Goed veldoverwicht en geconcentreerde mannen van DFC. Meteen na de aftrap vergrote Anthony de voorsprong naar 4-2 dit deed hij na een geweldige steekpass van Darryl. In de 60e minuut viel het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Korai nam een uittrap van de Pelikaan keeper met rechts aan en haalde van ca 40 meter met links (zonder dat de bal de grond raakte) over de keeper en in de kruising 5-2. In minuut 75 was het Dennis die op aangeven van Darryl, de 6-2 binnenschoot. 10 minuten voor tijd was het Anthony die de 7-2 op het bord bracht op aangeven van Dennis.
Met nog 6 minuten te gaan vonden de mannen van Pelikaan het welletjes en besloten van het veld te lopen.
Volgende wedstrijd van DFC4 is volgende week zaterdag om 13.00 uur bij en ten Oranje Wit7

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com