DFC JO9-2 knokt voor wat het waard is

26 oktober 2019 524x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 knokt voor wat het waard is
DFC JO9-2 knokt voor wat het waard is

Eindelijk mochten we vandaag weer voetballen , we hadden er zin in. De ploeg was compleet , laten we beginnen.

Tegenstander Nieuw Lekkerland had wel enkele grote spelers , maar we gaan het gewoon proberen. Vooraf was het duidelijk , overspelen en samenspelen , dat waren de toverwoorden voor  vandaag. Dat lukte goed en DFC ging scherp van start. We hadden enkele goede kansen , maar het lukte net niet. En dan zal je zien , krijgen we de doelpunten tegen. 0-2. Sid stond goed te keepen en behoedde de ploeg voor een grotere achertstand. Tijd voor de timeout. Even de poppetje op de goede plek zetten en de ploeg laten geloven dat we het kunnen. Er waren 2 hele goede spelers bij de tegenpartij die er letterlijk en figuurlijk boven uit staken , die moeten we in de gaten houden. Dat ging goed, sterker nog , we kwamen door 2 doelpunten van Kevin helemaal terug in de partij , 2-2. Helaas werd een klutsbal net voor de rust ons fataal en gingen we met 2-3 achterstand rusten.

De kopjes weer omhoog , we spelen niet slecht ,we kunnen de 2e helft terug komen als je er maar in gelooft.

Net na rust was daar de 2-4 , maar kom op boys , doorgaan. Een mooie aanval die door Kevin werd afgerond en we stonden weer in de buurt , 3-4.  We gingen werken, sleuren, vechten , keihard tekeer , op zoek naar de gelijkmaker.We waren er heeeeeeel dicht bij. Het lukte steeds net niet. Nieuw Lekkerland ( lees : de 2 hele grote jongens ) maakten gebruik van de ruimtes die ontstonden,en het stond opeens 3-7. We hebben gewerkt als leeuwen ,maar het mocht niet baten vandaag.

Na afloop bleek waarom er bij Nieuw Lekkerland wel 2 hele grote jongens bij liepen , die het verschil maakten. Het formulier was niet ingevuld en toen we gingen nakijken ,hadden zij 4 dispensatie spelers waar er slechts 1 is toegestaan. Het is jammer dat dit op deze leeftijd al gebeurd.Maar ik ben dan extra trots op de ploeg , dat we zo dichtbij kwamen en bijna gelijk wisten te komen. Maar 7 doelpunten van 2 spelers die eigenlijk te oud zijn om te spelen, wat jammer !!! Maar DFC ,  SUPER GEDAAN !!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com