DFC JO15-2 verliest na slechte 2e helft.

28 oktober 2019 538x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 verliest na slechte 2e helft.

DFC JO15-2 verliest na slechte 2e helft.

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen naaste concurrent Oranje Wit JO15-2 op het programma. Deze ploeg hadden we eerst al geloot in de beker waar we nipte met 2-3 verloren. Wij waren dus gebrand op een revanche.

We begonnen de wedstrijd best redelijk en deelde wat speldenprikjes uit. We konden de gastheren onder druk houden en dit resulteerde in een aantal kansen. Oranje Wit wist niet vaak onder de druk uit te spelen, maar toch stonden ze na 15 minuten op een 0-1 voorsprong. Na een vlotte combinatie kreeg de spits de bal op rand 16 en schoot deze overtuigend achter Rui. Direct vanaf de aftrap kregen wij de kans om op 1-1 te komen. Arjen had een geweldige actie in huis met een goede voorzet, Jesper kwam inlopen en nam de bal vol…. helaas voor ons kwam de bal niet vol in het netje te liggen maar spatte het uit één op de lat. Vlak voor de rust kreeg Sameer de grootste kans. De centrale verdediger gaf een verkeerde terugspeel bal en de keeper stond op het verkeerde been, deze bal kwam bij Sameer terecht en tot ieders verbazing ging deze bal in open doel over. Ook was er een duidelijke handsbal van onze gastheren, helaas kwam de bal niet op de stip te lichten… Deze ploeg vatte het normaal op en zeiden zelf al ‘scheidsrechter bepaald’ wat ook duid dat ze respect hebben voor de scheidsrechter! Zo zochten we met een 0-1 achterstand de kleedkamer op.

 

In de rust vertelde de trainers dat de doelpunten wel gingen komen, als ze maar zo bleven voetballen en geduldig waren. En dat er niets aan de hand was.

Over de 2e helft valt weinig te vertellen. De thuisploeg was het spoor helemáál bijster, niet in positie lopen, direct man laten lopen, te haastig spelen. Dit resulteerde in een 0-4 achterstand. Jeremy (penalty) en Ayoub (intikker) wisten deze nederlaag een klein beetje verdragelijker te maken. Bij deze feliciteren wij Oranje Wit JO15-2 met de overwinning.

Zo heeft deze ploeg 9 punten uit 4 wedstrijden (wat nog helemáál niet zo slecht is!) Volgende week spelen wij de volgende topper om 09.30 uur bij onze buren FC Dordrecht (am). Deze ploeg wist het in de JO15-1 moeilijk te maken in de KO-fase van de beker. Ook heeft deze ploeg alles ruim gewonnen in de competitie. We kunnen onze borst nat maken!

Doelpuntenmakers

1x Jeremy
1x Ayoub

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com