DFC JO15-2 nog ongeslagen.

8 oktober 2019 579x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 nog ongeslagen.
De eerste twee wedstrijd werden gewonnen door deze ploeg. Nu was het Dubbeldam JO15-2 wat onze tegenstander was in de derde wedstrijd van de competitie. Dubbeldam had nog geen wedstrijd gewonnen, maar dat betekent natúúrlijk niks!
 
De wedstrijd begont om 12.30 uur. Ondanks dat het al middag was, waren de jongens nog slaperig. Dit zorgde voor onverzorgd voetbal. Dubbeldam kwam verdiend op een 1-0 voorsprong door een corner die simpel ingetikt kon worden. De jongens begonnen wat beter in hun spel te komen. Jay stond op het middenveld en die zag de ruimte achter de laatste linie van Dubbeldam, door deze sprint zonder bal en een geweldige pass van Joey stond Jay oog in oog met de keeper en faalde niet. 1-1. Het spel was nog slordig en na de 1-1 werd het spel van onze tegenstander ook slordig. De centrale verdediger wilde zijn keeper inspelen, maar deze bal was te zacht waardoor Jay de bal kon onderscheppen. Hij omspeelde de keeper en schoot de 1-2 binnen. Een minuut voor de rust kreeg Tony de bal op een meter of 20 en met een verwoestende uithaal kwam de bal in de kruising terecht. 1-3 Wat tevens de ruststand was. 
 
In de rust wisselde we onze opstelling van 1-4-4-2 naar 1-4-3-3 in de hoop dat we wat meer de aanval konden opzoeken. 
 
Het spel in de 2e helft was slordig en we bleven af en toe ook onder druk staan. Gelukkig hielden we stand en met één van onze uitbraken belandde de bal op de stip door een handsbal van Dubbeldam. Jeremy ging achter de bal staan en schoot deze met volle overtuiging binnen. 1-4. Dubbeldam wist nog één keer door te komen en wist de 2-4 binnen te schieten. Direct vanaf de aftrap wist Arjen op links door te komen en schoot de bal over de keeper van Dubbeldam heen. 2-5 de eindstand.
 
Het veldspel was niet goed, maar het belangrijkste zijn de 3 punten. Over 2 weken hervatten we de competitie met een thuiswedstrijd tegen Oranje Wit JO15-2. Deze ploeg wist tot nu toe ook al zijn wedstrijden in de competitie te winnen. In de beker kwamen we Oranje Wit JO15-2 ook tegen wat resulteerde in een 2-3 verlies. De mannen van DFC zullen gebrand zijn op een revanche.
 
Doelpuntenmakers:
 
Jaymian 2x
Tony 1x 
Jeremy 1x
Arjen 1x

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com