DFC JO15-1 plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap

13 oktober 2019 1069x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-1 plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap
DFC JO15-1 plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap

Gisteren heeft DFC JO15-1 een geweldige toernooi gehad voor plaatsing voor Nederlandse kampioenschap jo15-1 hoofdklasse district zuid bij sv Valkenswaard.

De eerste wedstrijd werd met 3-0 gewonnen van sv Valkenswaard, de 2e 0-0 tegen Drechtstreek , de 3e 3-1 BSC, de 4e 2-1 tegen de white boys,en de laatste voor plaatsing voor de finale 1-1 tegen Were di. Het was een spannende wedstrijd.  We stonden ook eerste in de sportiviteits prijs, maar door een ingreep van Stefan ging die helaas aan onze neus voorbij ,maar het was er eentje voor de ploeg dus dan mag het.

De finale werd gespeeld tegen Drechtstreek , een goede ploeg maar de jongens van DFC waren vanaf moment 1 de boven liggende partij  ,dat resulteerde in een vroeg doelpunt van tabi.  Daarna vergaten ons zelf te belonen en werden het spannend in de laatste minuten. Het was te danken aan ensar onze keeper dat ons doel schoon bleef en we de 1-0 over de streep trokken.

Kampioen van het toernooi en een ticket voor het Nederlandse kampioenschap 13 juni in Oud Beijerland . Al met al ben ik een trotse trainer, al vinden de jongens mij soms te streng , we hebben een geweldige groep met een geweldige wedstrijd mentaliteit en goed voetbal.  Daar mogen we als DFC TROTS op zijn en hopen dat deze mannen over een paar jaar DFC 1 vertegenwoordigen en nog steeds bij DFC zijn. Want het gras is niet altijd groener ergens anders. Top mannen ga zo door dit was een geweldige ervaring voor deze jongens, dit pakken ze ons niet meer af .prettig weekend. 

Een trotse trainer

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com