DFC 2 zegeviert na spannende slotfase.

5 oktober 2019 1035x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 zegeviert na spannende slotfase.

De ploeg van trainer Leon vd Sluijs trad aan in een sterk geïmproviseerde opstelling, omdat enkele spelers nodig waren bij DFC 1. Desondanks was de ploeg vast beraden de huid duur te verkopen, uit bij Internos.

Het meest merkwaardige moment in de 1e helft was een strafschop voor Internos, die goed werd naast gekeken door Tim. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en de kleedkamer werd opgezocht met 0-0.

Al heel snel in de 2e helft een mooi pass van redouan, die humprey in staat bracht om DFC 2 op de verdiende 0-1 voorsprong te zetten. DFC moest vol aan de bak om deze voorsprong te behouden. Op inzet en karakter werd de 90 minuten bereikt en daarmee de overwinning. Echter de klok van de scheidsrechter is leidend, en na 5 minuten blessure tijd een strafschop voor Internos. Het zal toch niet waar zijn om hier de overwinning kwijt te raken?

Tim stond klaar, tikte even de lat aan, en pakte knap de strafschop. Echter volgens de scheidsrechter is er een nieuwe regel dat de lat niet aangetikt mag worden. Strafschop opnieuw. Gelukkig voor iedereen met een roodwit shirt, kon de tegenstander de zenuwen niet de baas, mede door de koele blik van Tim. Zwaar onder de indruk van dit geheel, ging de bal naast.

Een zwaar bevochten maar terechte overwinning. Team spirit en inzet waren hier de baas op het veld. De eerste punten van dit seizoen en gelijk een 3 punter. Hij smaakt zeer zoet, klasse boys!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com