Trainer enzo doet ook verslag van jo15-1

22 september 2019 807x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainer enzo doet ook verslag van jo15-1

Vandaag eerste competitie wedstrijd thuis tegen Gjs jo15-1, was een warrige voorbereiding op de wedstrijd. Stefan en tabi waren ziek op het laatste moment dus we hadden maar 10 man. De wedstrijd begon een kwartier later, om 3 spelers van de jo15-2 te lenen. Dat waren Joey ,gurkan,en Arjan,mijn dank daarvoor. We begonnen wat onwennig maar het was snel te zien dat wij de bovenliggende partij zouden zijn, wat heel snel resulteerde in een 5-1rust stand. In de 2e helft gingen we verder met score, we kregen nog 2 strafschoppen die werden gemist door ivo en onze keeper ensar, jammer. Wat de wedstrijd betreft, slordig voetbal af en toe leuke acties en mooie doelpunten. De einduitslag 9-1.

Even wat over de wedstrijd, we waren te sterk en ik hoop dat de KNVB ook in zal zien dat we te sterk zijn voor deze competitie en in de hoofdklasse uit mogen komen. Wat ik heel positief aan deze wedstrijd vond is dat de jongens van de jo15-2 het geweldig doen, in principe vind ik geen jo15-1of 15-2 maar een jo15 groep en iedereen komt in aanmerking voor het eerste jo 15 team, dus iedereen moet er voor knokken. Nog even de doelpunt makers Alexandre 3 ,zouhir2,naghy2,arjan1,en een eigen doelpunt

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com