Ook in de competitie blijft JO9-2 winnen.

21 september 2019 401x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook in de competitie blijft JO9-2 winnen.
Ook in de competitie blijft JO9-2 winnen.

De JO9-2 had een geslaagde start van het seizoen , want in de beker werd 2 x ruim gewonnen en we bereiken de volgende ronde. Maar vandaag was het de start van de competitie. Hoe zal dat verlopen ?  Nou goed dus , een ruime en terechte overwinning.

Het was vroeg dag , de dauw stond nog op de velden van IFC. Maar de zon kwam langzaam op , de slaap was uit de ogen. Beginnen met die hap. We waren vandaag compleet ,dus ook tijd voor de ” onofficiele team foto” , altijd een leuk moment.Probeer maar eens 8 stuiterballen stil te zetten voor een foto.  Nog even snel de training van afgelopen week nabesproken , want er gingen een boel dingen goed. Die moesten we wel onthouden om in de wedstrijd te gebruiken.

8.30 uur , de bal gaat rollen , en al heel snel het doel in van IFC. Dat is goed nieuws , Joey 2 was er als de kippen bij om de 0-1 er in te knallen. We waren vandaag scherp , want we hadden al snel in de gaten dat de achterballen van IFC niet ver terecht kwamen. Die konden we opvangen en dat werd goed benut.Kevin scoorde er al snel 2 en binnen paar minuten was het al 0-3 voor DFC. Een keiharde knal van weer Kevin en het was zelfs 0-4. Lars kwam weer zoals gewoon , goed opzetten vanuit achteren en de 0-5 was een feit. Het wekelijkse “ wij letten even niet op , kijk maar wat je doet , scoor maar , we pakken het zo wel weer op ” moment. De tegenstander kreeg zelfs enkele kansen maar Joey 1 stond zijn mannetje in het doel.Helaas had hij op 1 uitbraak geen antwoord, de redding was er nog wel maar de rebound werd benut 1-5.

In de rust maar weer vertellen dat we heel goed kunnen voetballen maar wel moeten blijven opletten. Dan spelen we de wedstrijd wel uit. 

Een goede assist van Oskar op Kevin en het was 1-6. Nu blijven doorgaan en scherp blijven. Oskar scoorde zelfs de 1-7. Joey 2 bleef het ook proberen , Damien snapte wat het betekende om in de verdediging te blijven , Milan was overal , Sid speelde goed als altijd ,Lars is een verdediger maar door zijn snelheid vaker voorin dan achterin , en ging de bal er een keer lang ,dan was Joey 1 in het doel om die te stoppen. Een moment van gemakzucht en het was 2-7. Lars zorgde voor het slot stuk , 2-8 de winst was binnen. 

Wat nog wel opviel , het geduld van de boys.Een speler van IFC kon niet zo tegen zijn verlies , had wellicht een elleboog ziekte , want die zat een beetje los. En probeerde iedereen met een rood shirt te raken. Waar de boys normaal wel raad weten met zo jongen .reageerden ze (na aanwijzing van de trainer ) gelaten. We staan ver voor , je kijk maar wat je doet met je ellebogen joh!! Niet uit je tent laten lokken , goed zo boys.

De penalties vlogen er of keihard in , of mooi geplaatst. Ook nog een sierlijke redding met 1 hand.De dag was geslaagd , derde winst op rij.  

Een goede wedstrijd , de dingen die getraind zijn deze week worden goed uitgevoerd. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com