Jo8 geeft ruime voorsprong uit handen

15 september 2019 448x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo8 geeft ruime voorsprong uit handen

Jo8 geeft ruime voorsprong uit handen

  • Item #1
  • Item #2
  • Item #3

.

DFC tegen heerjansdam de eerste helft komt dfc op voorsprong met 4_1, dfc was in het begin de betere ploeg. Het tweede doelpunt werd gemaakt door de keeper van dfc, schopt de bal hoog en ver stuitert over een tegen speler en rolde door de benen van de keeper van heerjansdam die had dit niet verwacht.
De tweede helft, dfc zet vaart er op en schiet binnen drie minuten de 5-1 Daar dacht dfc, zo die hebben we binnen. Toen kwam heerjansdam terug en zette flink druk. Twee eigendoelpunten hielpen heerjansdam. De dfc keeper kreeg de ballen om zijn oren en opeens stond het 5-6 DFC was bijna verslagen maar in de slot fase scoorde ze de 6-6, een mooie wedstrijd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com