JO15-1 wint eenvoudig

22 september 2019 480x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-1 wint eenvoudig

Afgelopen zaterdag heeft de JO15-1 met 9-1 van GJS uit Gorinchem gewonnen. De wedstrijd begon een kwartiertje later: we hadden zelf slechts 10 spelers, dus we moesten even wachten tot Arjen, Gurkan en Joey van de JO15-2 terug waren uit Hardinxveld. Bedankt voor het invallen, jongens!

De wedstrijd zelf was erg eenzijdig. Ik heb goede dingen gezien, maar, zeker tegen het einde van de wedstrijd ook hele slechte… Ook als je dik voor staat moet het middenveld mee terug als de tegenstander aanvalt. Eén goal uit een rebound is een matige score voor twee penalties…

Aan de positieve kant: Sydney is gelukkig terug aan het komen van zijn liesblessure. De halve wedstrijd die hij mocht spelen speelde hij goed. Verder speelde Joey goed als verdedigende middenvelder. 

Volgende week ‘uit’ tegen RCD. In de beker hadden we daar geen kind aan, dus het gevaar van zelfoverschatting ligt op de loer…

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com