JO15-1 beker , door de ogen van de trainer

16 september 2019 889x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-1 beker , door de ogen van de trainer

Een overzicht  van de bekerwedstrijden  van de jo15-1 , door het oog van de trainer

De eerste wedstrijd  van de jo15-1 was thuis tegen rcd jo15-1 , de eerste wedstrijd die ergens om ging tegen de leeftijdgenoten  van rcd. Een zeer matige wedstrijd van onze kant heel weinig weggegeven ,veel kansen gehad en slordig voor de goal. Maar toch met 3-0 gewonnen.

2e wedstrijd doordeweeks  tegen gsc/ods jo15-1 , bij vlagen goed voetbal alleen moeten we niet meegaan met het fysieke  geweld  van de tegenstander  en ons uit de tent laten lokken. Maar toch goed bij de les gebleven  en gewonnen  met 1-6  , knap gedaan.

De 3e wedstrijd  was thuis tegen papendrecht  jo15-1 , zitten ook bij ons in de competitie. De eerste helft  genoten van goed voetbal , geweldige acties en combinaties  en mooie doelpunten. De 2e helft waren de eerste 10 minuten  dramatisch  slecht , slechte passing , slap inspelen ,weinig combinaties en weinig overleg.  Daarna ging het beter en liep de score naar de 6-0 uitslag.

Even iets over deze zeer getalenteerde  ploeg. Hard werkend  en goed combinerend , zeer leergierig.  Er valt nog veel uit te halen , bij deze wil ik ook de 15-2  heel veel complimenten  geven , is ook een goede ploeg en er zijn nog aardig wat jongens die dicht tegen de 15-1aanzitten , maar het belangrijkste vind ik dat we als groep goed functioneren en veel overleg hebben met de andere trainers.  Soms zijn er teleurstellingen maar die horen erbij , als we maar 1 ding onthouden :  we zijn voor dfc bezig  ,onze club en niet voor het individuele. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com