Dringende oproep voor vrijwilligers

26 september 2019 1007x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dringende oproep voor vrijwilligers
Dringende oproep voor vrijwilligers
Beste Leden van DFC,
 
Het bestuur vraagt uw aandacht voor het dreigende tekort aan vrijwilligers voor diverse werkzaamheden binnen onze club.
Om uiteenlopende redenen is de kleine groep vrijwilligers voor de bar, keuken en de jeugdcommissie dit seizoen helaas weer kleiner geworden. Dit betekent dat we op sommige momenten kwetsbaar worden en bepaalde diensten niet langer kunnen garanderen. Dit mag uiteraard niet gebeuren. Met meer leden dan ooit moeten we dit met z’n allen kunnen oplossen.

Deze oproep geldt voor ieder lid van DFC. Ben je speler, ouder of rustend lid dít is je kans om namens de club onze gasten en eigen leden welkom te heten, als een echte Tom Cruise achter de bar te staan of net als Herman herrie in de keuken te maken. Kom op, laat je zien, een drukke agenda is geen excuus….dat hebben vele anderen al bewezen!

Ben jezelf niet in de gelegenheid of heb je andere activiteiten binnen de club spreek dan je vader, moeder, broer, zus, tante of oom aan en misschien zijn hun bereid om een aantal uurtjes te helpen.

We moeten er toch niet aan denken dat vanwege gebrek aan vrijwilligers de kantine dicht moet of op zaterdagmorgen niemand aanwezig is voor de jeugd.

Voor meer informatie of aanmelding kunt je terecht bij een van de medewerkers achter de bar of stuur een mail naar henievoetee@gmail.com dan zorg ik dat het bij de juiste persoon terecht komt.

KOM OP meld u aan en al is het maar eens in de maand of om de 2 maanden voor een aantal uurtjes alles is welkom en hoe meer vrijwilligers hoe beter.

Alvast bedankt namens het bestuur.

Hennie Voetee

vice-voorziiter

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com