DFC JO9-2 zijn echte cupfighters

7 september 2019 456x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 zijn echte cupfighters
DFC JO9-2 zijn echte cupfighters

De winst verleden week tegen Oranje Wit bleek een goede start voor het beker avontuur ,want DFC heeft de smaak te pakken. Ook vandaag was er een verdiende winst van maar liefst 9-2.

Sid is ook weer terug van vakantie , dus gaan Sid en Joey om de week weer rouleren in het doel. Beide kunnen aardig ballen schoppen en stoppen , dus voor beide is het leuk om wekelijks te ruilen. We hadden dus weer een wissel beschikbaar vandaag , en de opstelling werd dus weer uitgebreid besproken in de lekkere warme droge kleedkamer.Want eenmaal op het veld kwam het water rijkelijk naar beneden.

Vanaf het begin nam DFC het initiatief , maar de scherpte met afronden was nog even ver te zoeken. Het duurde dan ook even voor de 1-0 viel van Lars na een mooie solo. Die zelfde Lars deed het voorbereidende werk voor Kevin met de 2-0 en Lars schoot zelf de 3-0 binnen voor rust. Met een beetje meer scherpte had het veel meer kunnen zijn , maar desondanks waren we tevreden met het vertoonde spel , er werd goed samen gespeeld en over gespeeld , en dat is misschien wel belangrijker dan de doelpunten scoren.

In de rust werd dat goed uitgelegd door de trainer , hij was tevreden maar waakte wel weer voor het bekende  “ wij letten even niet op , kijk maar wat je doet , scoor maar , we pakken het zo wel weer op ” moment. 

En ja hoor , direct na de rust was dat bekende moment daar en viel de 3-1. De gezichten van de spelers keken naar de zijkant om de trainer aan te kijken , en zijn blik was voldoende om te beseffen dat hij hier nog voor gewaarschuwd had en dit niet leuk vond. Dus we gingen weer vol plankgas , en de kansen werden nu wel goed benut. Een goede aktie van Oskar die mooi afspeelde op Kevin zorgde voor de 4-1. Damien wist de 5-1 te maken. De ballen werden goed voor het doel gespeeld m waar Kevin de 6-1 en 7-1 scoorde. Het slot akkoord was 2 x voor Lars. 9-1. Maar Dubbeldam sloot de wedstrijd af met de 9-2. Einde wedstrijd !!

DFC speelde vandaag goed ,moest even de draai vinden met afronden , het samen spelen gaat steeds beter. We hebben scorend vermogen van Kevin en Oskar , Damien en Lars bereidden de doelpunten vaak voor , Joey 2 is de motor op het middenveld , Joey 1 het ouderwetse blok in de verdediging , daar kom je bijna niet langs , en lukt dat toch , dan rammelt Sid de ballen wel uit het doel.

Tegenstander Dubbeldam was een heerlijke sportieve ploeg , en die gaan zeker hun wedstrijden ook nog wel winnen.

Goede pot vandaag boys , volgende week thuis weer winnen en we bekeren een ronde verder. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com