DFC JO9-2 is niet te stoppen

28 september 2019 388x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO9-2 is niet te stoppen
DFC JO9-2 is niet te stoppen

Vandaag weer een thuis wedstrijd , tegen IFC. Daar hadden we verleden week ook al van gewonnen , maar nu een ander team. Vooraf werd eerst het doel van vandaag besproken, en 2 ouders namen dat heel serieus.  Die gingen de doelen halen, helemaal op het AW veld , want we speelden zelf op het hoofdveld. Bedankt voor de hulp !!

De wedstrijd zelf , daar val eigenlijk weinig over te zeggen. DFC was op alle fronten veel beter en een complete walk over dreigde. Want na de 1e helft gingen we de rust opzoeken met 8-0 voorsprong.  7 x Kevin en 1 x Lars.  Er werd van DFC kant goed gevoetbald en over gespeeld. Dat zijn zeker positieve ontwikkelingen.

Wat ook opviel , de communicatie onderling. Er was voor de wedstrijd afgesproken, altijd 1 iemand achterin houden en probeer er samen uit te komen wie mee gaat naar voren , als die kans er is.Dat verliep super. Lars , Damien en Joey 1 deden dit perfect. Er was zichtbaar dat ze dit onder de knie gaan krijgen , ik denk dat dit de grootste winst was van vandaag !!!

In de rust wel even duidelijk gezegd , dat het niet de bedoeling is om van het veld af te lopen en te zeggen , makkie vandaag. Dat mag je onderling in de kleedkamer bespreken , maar niet als de tegenstander in de buurt is.

De 2e helft heeft IFC met een man meer gespeeld en kreeg DFC de opdracht pas aan te mogen vallen als de trainer dat zei , om ook IFC de kans te geven aan voetballen toe te komen. Nadat eerst Kevin nog de 9-0 er in schoot , kwam gelukkig voor IFC de kans om te scoren , en dat deden ze ook. Ook al was het de 9-1 , de blijdschap bij IFC was er niet minder om. Ook dat is voetbal , plezier hebben.  DFC liep via Kevin ( 2x ) Damien en Joey2 uit naar 13-1.

Een moeilijke dag , want probeer de boys maar eens uit te leggen dat ze met de handrem er op moeten spelen. Maar ze hebben het goed gedaan en respect getoond naar IFC. En dat is soms veel belangrijker dan de doelpunten er blind in te schieten. 

IK BEN SUPER TROTS OP JULLIE !!!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com