DFC JO8 wint zijn wedstrijd

21 september 2019 663x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO8 wint zijn wedstrijd
DFC JO8 wint zijn wedstrijd

Gestart met een nederlaag , toen een gelijkspel ,dus nu tijd voor een overwinning.En die kwam er ,en ruim ook !

Aswh – dfc jo8-1 Het was weer doelpunten festijn voor dfc.  De eerste twee minuten paar keer op doel. Schoten zaten er niet , maar na 5 minuten ging het steeds beter. Eerste helft werd het  0-4 voor dfc.

Klaar gezet voor de tweede helft , en gelijk in de eerste minuut doel punt voor dfc , ze bleven druk zetten er volgde er nog 4.  Het was 0-9 voor dfc . aswh kwam aan de bal , de keeper van dfc had hem bijna maar aswh redde de eer.

Een duidelijke 1-9 winst , goed gedaan boys

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com