DFC JO15-2 wint overtuigend

16 september 2019 673x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 wint overtuigend

Nadat vorige week maar nipt met 2-3 werd verloren van Oranje Wit JO15-2 waren de mannen en Denise gebrand op een goed resultaat tegen onze buren van RCD JO15-2.

De wedstrijd begon iets later dan gepland. DFC JO15-2 zette vanaf minuut 1 de gastheren direct onder druk. Dit resulteerde voorlopig helaas in kansen wat niet uit gedrukt werd in doelpunten. Ondanks de regio kansen die gemist waren bleef deze ploeg geconcentreerd voetballen. Zo kwamen we met verzorgd positiespel en vlotte combinaties steeds vaker bij de doelman van RCD JO15-2. De 1e goal viel uit een standaard situatie die door Marouan simpel ingetikt kon worden. Ook na deze goal bleef DFC druk uitoefenen op de laatste linie van RCD. Dit resulteerde in een ruststand van 8-0.

De 2e helft zagen we helaas het voetbal niet meer terug vanuit de 1e helft. Spelers gingen te vaak voor eigen succes en de concentratie verslapte bij ons. Hierdoor kon RCD nog een paar speldenprikjes uitdelen maar onze doelman Rui anticipeerde daar goed op waardoor DFC de 0-hield. Zelf scoorde wij nog 2x waardoor de eindstand op 10-0 kwam.

Volgende week begint voor deze ploeg de competitie met een uitwedstrijd bij Hardinxveld JO15-2, tijdstip 08:45.

Doelpunten:

Marouan 1x
Tony 1x
Jaymian 1x
Jeremy 2x
Tabi 5x

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com