DFC JO15-2 wint opnieuw

30 september 2019 850x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 wint opnieuw

DFC JO15-2 wint opnieuw.

Vandaag stond deze ploeg alweer vroeg bij DFC voor de 2e competitiewedstrijd tegen Zwaluwe JO15-1. We wisten dat Zwaluwe een geduchte tegenstander zal wezen omdat, deze ploeg de eerste wedstrijd met maar liefst 4-1 wist te winnen.

Voor de wedstrijd werd er afgesproken om de linies zo kort mogelijk te houden en zo mogelijk tussen de linies van de gastheren te spelen. Helaas was hier niks van te merken. Geen enkele afspraak werd nageleefd en zodoende was het voetbal van de eerste helft kort gezegd wel dramatisch te noemen en mochten we van geluk spreken dat Jeremy de 1-0 kon binnen tikken na ewn blunder van de doelman van Zwaluwe JO15-1. Zo zochten we met een 1-0 ruststand de kleedkamer op.

Nadat in de rust de afspraken opnieuw gemaakt werden en er op gewezen werd dat ze uitgevoerd werden begonnen we aan de tweede helft.

De tweede helft begonnen we voortvarend door een mooi afstandschot van Joey dat leidde in een 2-0 voorsprong van de thuisploeg. De gastheren leken hier van slag door te zijn waar jeremy de 3-0 benutte na een geweldige pass van Joey. Na één van de spaarzame counters van de uitploeg wisten zij de stad naar 3-1 te brengen. DFC raakte niet van slag en bleef gewoon door voetballen en dit resulteerde in de 4-1 van Quincy. Plots gaf de scheidsrechter Zwaluwe een strafschop, niemand kon begrijpen waarom, maar de leidsman bepaald en terug draaien doet een scheidsrechter nóóit. De stand werd naar 4-2 getild. De mannen van DFC wisten niet meer in de problemen te komen en zo werd de 2e overwinning van het seizoen behaald.

Volgende week zaterdag speelt de ploeg om 12.30 uur een uitwedstrijd bij het altijd lastige Dubbeldam JO15-2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com