DFC JO15-2 begint competitie goed.

23 september 2019 865x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-2 begint competitie goed.
De mannen van DFC moesten al vroeg op voor de eerste competitiewedstrijd tegen Hardinxveld JO15-2. Door het vroege begin (08:45 uur) begonnen we heel slap aan de wedstrijd, passes kwamen niet aan, statisch spel etc. Hardinxveld daarin tegen begon vrij goed aan de wedstrijd door met fris voetbal het ons heel moeilijk te maken. Na een aantal goede aanvallen van Hardinxveld konden wij iets vaker naar voren voetballen, helaas was de eindpass niet goed genoeg. Na een vlotte aanval van Hardinxveld kon hun spits vrij inschieten op 15 meter van Rui. Waar vele dachten dat DFC op achterstand kwam, kwam dit bedrogen uit. Met een uiterste inspanning wist Rui deze uit de goal te tikken. Ook werd er nog een goal van Hardinxveld afgekeurd wegens buitenspel. 
 
In de rust probeerde de trainers de groep weer op te laden en dat lukte ook!
 
We begonnen goed aan de 2e helft, helaas was de passing nog onnauwkeurig maar dit werd recht getrokken door het ouderwetse vecht voetbal. Het leek net of er een hele andere ploeg in het veld stond dan in de 1e helft. Na een paar goede kansen kwam Quincy door helaas verloor hij het één op één duel met de keeper die de bal weg schoot. Deze kwam voor de voeten van Ayoub en hij aarzelde niet en schoot de bal op een ruime 30 meter van de goal over de keeper heen van Hardinxveld: 0-1. DFC bleef vechten voor iedere meter en je zag echt dat er een team stond. Joey stuurde Quincy weg maar helaas voor hem schoot hij op de schenen van de keeper… Deze bal kwam ook op de schenen terecht van de verdediger waardoor de bal als nog in het netje terecht kwam! 0-2! De mannen bleven vechten. Quincy die na een sterk optreden zijn wel verdiende treffer nog maakte en uiteindelijk ook voor de einduitslag zorgde: 0-3. 
 
Het voetbal was niet altijd geweldig, maar er stond wel een collectief dat streed voor iedere meter. Volgende week zaterdag wacht onze 2e competitiewedstrijd (10.30 uur) thuis tegen Zwaluwe JO15-1 dat de eerste wedstrijd met 4-1 won. Maar eerst speelt deze ploeg op dinsdag een oefenwedstrijd tegen een klasse hoger uitkomend GSC/ODS JO15-1 om 19.30 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com