DFC JO15-1 haalt uit tegen de buurman

30 september 2019 849x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO15-1 haalt uit tegen de buurman

Vandaag  de wedstrijd tegen rcd jo15-1 , we hadden voor de beker 3-0 gewonnen  maar dat is nooit een zekerheid.

De warming up was zwak en er is gewaarschuwd  voor gemakzucht  , jammer  genoeg kreeg ik gelijk.  Na een paar minuten kwamen we achter door een strafschop,  we scoorden  daarna gelijk de 1-1. Het werd snel 1-4 voor ons.  In de rust gezegd dat het zwak was ,geen concentratie  en slecht positiespel.

Na de rust gingen we iets beter voetballen  en dat resulteerde in een 2-9 eindstand.  De doelpuntmakers weet ik niet allemaal , naghy2  aussim2 Alexandre 1 noah2 keer zouhir 1 keer deshwan 1 keer , geloof ik. Volgens sommigen  goed spel maar als trainer ben ik kritisch.  Ik weet wel dat het te makkelijk  gaat  maar veldspel moet beter. Ik hoop dat we binnenkort  groen licht krijgen voor de hoofdklasse want deze ploeg  is te goed voor deze klasse, met alle respect  voor de tegenstanders

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com