DFC 1 start met nederlaag

21 september 2019 750x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 start met nederlaag

Na de uitschakeling in de beker , was vandaag de start van de competitie.In de voor ons vreemde regio West , met vele onbekende tegenstanders.

De eerste wedstrijd was een uit beurt bij Zwarte Pijl in Rotterdam. De eerste fase was voor de thuisploeg. In het eerste kwartier was Zwarte Pijl de bovenliggende ploeg en benutte dit door 2 keer achter elkaar te scoren binnen 2 minuten. DFC stond met 2-0 achter en moest in de achtervolging. We kwamen weer in ons ritme en voor rust scoorde Robin Ramesar de aansluitende 2-1.

De tweede helft probeerde DFC er alles aan om de gelijkmaker te produceren. En dat had in die fase zeker verdiend geweest. Drie uitgespeelde kansen waren niet aan DFC besteed. De ruimte die ontstond werd gelukkig niet benut door Zwarte Pijl.

In de laatste minuut was het wel raak voor de thuisploeg ,en werd de 3-1 gescoord. Of dit ook door de scheidsrechter is opgemerkt is de vraag , want de officiele uitslag die door de scheids is vastgelegd  , is 2-1.

Een nederlaag die zeker een gelijkspel had moeten zijn ,we kunnen het niet meer veranderen. Volgende week nieuwe kansen met een thuis wedstrijd tegen Nieuwerkerk.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com