DFC 1 en 2 zegevieren in de beker

7 september 2019 1136x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 en 2 zegevieren in de beker

DFC 1 en 2 behaalden vandaag  een overwinning en staan beide op het punt de volgende ronde van de beker te halen.

DFC 2 speelde als eerste en dat was uit tegen Sliedrecht. DFC kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van de thuisploeg en Tim Huijbens verdubbelde de score naar 0-2. Dit was de ruststand en tevens de eindstand. Door deze overwinning kan DFC 2 volgende week thuis om 12.00 uur in een onderling duel met Drechtstreek , samen gaan uitmaken wie de volgende ronde gaat bereiken.

DFC 1 ging op bezoek bij Dussense Boys. DFC had verleden week gewonnen en zal bij winst vandaag een goede stap zetten naar de volgende bekerronde. DFC kwam met 0-1 al snel achter , maar nog voor de rust wist Colin Reening deze achterstand om te zetten naar een evenwicht van 1-1. Na de rust nam DFC via John vd Broek en Mark Bok al snel afstand en leidde met 1-3. De thuisploeg zette vlak voor tijd nog even aan met een slotoffensief en wist zelfs de 2-3 te noteren. Maar DFC kwam niet meer in gevaar en wist volledig terecht de winst binnen te halen.

Door dit resultaat mag ook DFC 1 volgende week in een thuiswedstrijd om 14.30 uur gaan proberen de poule fase te overleven. DFC haal 6 punten uit 2 wedstrijden , net als de aanstaande tegenstander Streefkerk. Het venijn in de poule zit hem dus letterlijk in de staart.

Kom DFC 1 en 2 volgende week aanmoedigen aan de Reeweg Oost.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com