3x een hattrick bij DFC4

22 september 2019 1011x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3x een hattrick bij DFC4

De mannen van DFC4 betraden dit weekend het veld voor hun 1e competitiewedstrijd.
De aftrap was om 14.30 uur.
De wedstrijd was 30 seconden bezig en de 1-0 werd gemaakt door Anthony. Lang konden we niet van de voorsprong genieten. Een tegenaanval werd in 1e instantie nog door keeper Mella gekeerd, maar de rebound kon simpel worden ingetikt.1-1. Het was Darryl die de 2-1 voor zijn rekening nam, en niet veel later was het weer Anthony die er 3-1 van maakte. Dit was ook meteen de ruststand,
de 2e helft was nauwelijks begonnen of Sliedrecht maakte de aansluitingstreffer 3-2 door een corner hard binnen te koppen. 10 minuten na de aansluitingstreffer ging het plotseling hard. 4-2 Dennis, 5-2 Dennis, 6-2 Darryl, 7-2 Dennis, 8-2 Darryl en 9-2 en de eindstand door Anthony.

Volgende week gaan de mannen naar Wieldrecht, die vandaag met 1-4 wisten te winnen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com