uitnodiging Scheidsrechters vereniging Drechtsteden

7 augustus 2019 453x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor uitnodiging Scheidsrechters vereniging Drechtsteden
De Scheidsrechtervereniging Drechtsteden (SVD) nodigt alle leden en ook alle verenigings- en aspirant scheidsrechters uit voor een specifieke en unieke training en vervolgens een theoretische update over de nieuwste KNVB spelregels die wordt gegeven door Danny Makkelie.
 
Danny Makkelie is wekelijks actief is in de Eredivisie & Keuken Kampioen Divisie.Ook is hij Internationaal actief en VAR-specialist.  
 
Op woensdagavond 4 september vanaf 20 uur op het ASWH-complex,
Sportpark Schildman, Reeweg 75, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht, geeft hij deze geweldige clinic.
 
Aanmelden mag maar is niet verplicht. Minimum leeftijd is 16 jaar. Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en
verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden. De training zelf begint om 20 uur uur en er zijn kleedkamers beschikbaar om om te kleden en na afloop te douchen.
 
Aansluitend is er een theoretische gedeelte, over de nieuwste KNVB spelregels en is er voldoende gelegenheid om al je vragen aan Danny te stellen.
 
We willen ge├»nteresseerden kennis laten nemen van de trainingsmogelijkheden die de SVD zijn leden elke woensdagavond biedt onder de deskundige leiding van onze gediplomeerde trainer Jan Tempelaar die zelf jarenlang op het allerhoogste amateur niveau heeft gefloten en nog steeds in de hogere klassen actief is als arbiter.
 
Wij zien jullie allen graag op woensdag 4 september as.
 
Met vriendelijke groet,
Het SVD Bestuur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com