Ook zilveren spelden en Lid van Verdienste uitgereikt

24 juni 2019 696x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook zilveren spelden en Lid van Verdienste uitgereikt
Ook zilveren spelden en Lid van Verdienste uitgereikt

 

Anne Evers had op de vergadering ook nog spelden , om enkele personen te belonen voor hun jarenlange inzet. Deze spelden zijn wellicht de mooiste spelden om uit te reiken , want de ontvangers verdienen deze speld terecht voor al hun verdiensten.

Eveline in ’t Veld was totaal verrast toen Anne haar de zilveren speld opspeldde. Haar jarenlange inzet voor de jeugd en ook op gebied van leden administratie waren niet onopgemerkt gebleven. Een meer dan terechte onderscheiding.

Winnie en Marian , al meer dan 35 jaar twee bekende gezichten achter de bar. Doe het ze maar eens na !! Uiteraard is de zilveren speld voor beide dames een terechte erkenning.

Welke voorzitter kan zeggen dat hij zijn eigen broer mag belonen met de speld voor ” LID VAN VERDIENSTE ” . Anne Evers kan dat na vanavond dus wel zeggen. Want Arie was al zilveren speld drager , maar hetgeen Arie voor DFC betekend , is met geen woorden te beschrijven. En dus was het bestuur terecht van mening dat Arie Evers zich vanaf heden als LID VAN VERDIENSTE van DFC mag noemen. Vol van trots speldde Anne de hierbij behorende onderscheiding op bij zijn broer Arie.

Alle 4 de onderscheidingen zijn dik verdiend!!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com