JO8-2 sluit het seizoen in stijl af

30 juni 2019 698x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 sluit het seizoen in stijl af
JO8-2 sluit het seizoen in stijl af

Het seizoen is al afgelopen , maar de JO8-2 kwam nog 1 keer bij elkaar om het seizoen af te sluiten. En dat gebeurde is stijl , want we gingen racen en lasergamen.

Allereerst gingen we SLOT RACEN. Dat is op een grote baan met snelle auto’s. Rustig aan de auto onder controle leren krijgen ,  versnellen en op een gegeven moment gingen we zo snel dat het meer leek op vliegende auto dan op slot racen. Maar de kop was er af. Snel even vocht bijtanken , want onderdeel 2 ging ook weer om snelheid. PITS STOP , niet zo snel als in de formule 1 , maar wel exact op dezelfde manier. Met een dopsleutel , die zo leuk ratelend geluid maak ,snel de band er af , je teamgenoot zet de nieuwe band er op , en weer vast zetten. Op volle snelheid en bloed fanatiek. Wat was het lachen.

Tijd voor chips en limonade , want we moesten gaan toewerken naar het hoogtepunt van de dag….. LASERGAMEN!!  Na overleg kwamen we er al snel uit , de kids tegen de leiding.Team blauw ( leiding ) tegen team rood (kids ). Na de uitleg over de wapens werd de tactiek besproken.De kids hadden een uitgebreide tactiek bedacht , maar de leiding was slimmer haha. Compleet bezweet en uitgeput ,we hadden alles gegeven. Zelfs de leiding kwam hijgend naar buiten , want we willen winnen. De uitslag : team blauw !!!  Leiding had gewonnen haha.

Nog even tijd voor een lekker patatje en snack en de tijd zat er bijna op.Maar voor we afscheid nemen voor een paar weken , eerst nog een huldiging. Want afgelopen seizoen hebben we leuke dingen gezien ,die verdienen een beker.

Mooiste Doelpunt : Lars Meijwaard , Mooiste Redding : Sid in’t Veld , Mooiste Schijnbeweging:  Joey le Kluse ,  Mooiste Kopbal : Milan Kamp ,   Mooiste Sliding : Joey van Wijnen , Mooiste passeer beweging : Kevin de Visser , Mooiste Corner : Damien Loijenga. Alle spelers kregen een beker.

Een leuke afsluiting van een geweldig leuk seizoen, 7 kids. Soms stuiterend , soms de sterren van de hemel spelen , soms totaal geen zin , maar bovenal EEN HECHT VRIENDEN TEAM !!!

Alle ouders die altijd bereidt zijn een handje te helpen , geweldig. Een mooie kaart met een bedank tekst en een paar lekkere biertjes als cadeau. Heerlijk. Dit is de reden dat we het doen heel het jaar. Klaar staan voor een super groep waar het plezier van af spat. 

Nu een paar weken rust en weer opladen voor een nieuw seizoen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com