JO8-2 on tour, JE HOEF NIET TE WINNEN OM EEN WINNAAR TE ZIJN !!!

16 juni 2019 621x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 on tour, JE HOEF NIET TE WINNEN OM EEN WINNAAR TE ZIJN !!!
JO8-2 on tour, JE HOEF NIET TE WINNEN OM EEN WINNAAR TE ZIJN !!!

Elk jaar na de competitie gaan we op toernooi , zoals ook dit jaar. De JO8-2 gaat ” on tour “

We hadden dit jaar zelfs 3 toernooien , 2 x uit en 1 x thuis. We begonnen onze world tour in downtown Etten-Leur op een zeer zonnige dag 1 juni bij DSE. Het begin was zeer scherp en gelijk gewonnen. Na de 1e wedstrijd lekker in het zonnetje liggen en wachten op de 2e match. We werden al wat minder productief maar toch ging het nog redelijk.Maar wat was het lekker weer zeg. Even insmeren en weer lekker zonnen. We kwamen steeds minder hard vooruit,maar perste er nog een overwinning uit. Met het warme weer moest er goed gedronken worden , DSE kwam zelfs met siroop op de velden, wat een service. En toen was het helemaal gedaan. Zonnentje , volle buiken met siroop , we liepen bijna achteruit haha. Maar toch stond er nog een mooie beker voor ons klaar en snoepjes. Dag 1 zat er op.

De week erop was het weer nogal wat minder. De tomtom stond nog ingesteld op Etten-Leur , dus laten we die kant maar weer opgaan.Op naar Unitas’30. Maar uit ervaring weten we al dat hoe later op de dag we spelen , hoe minder het word. En U raadt het al , het was vooral pret en gein , en weinig voetbal. Maar ook dat hoort erbij. Het is de leeftijd. Maar we hebben wel een echt team gezien , al was het wel om ongein haha. Als echte vrienden met elkaar op pad om een bal weg te kapen, het was een genot om te zien. Samen ten strijden tegen de rest , hier is DFC JO8-2 ,niet mee te sollen. Kan ik dan nog iets zeggen over het voetbal deze dag? Nou laten we het maar niet doen , we hadden trouwens wel weer een mooie beker erbij.

Het laatste toernooi was een thuis wedstrijd , DFC ABC-den Hartog jeugd toernooi. Arno was er wel als coach maar toch ook niet. Dus was Naomi Headcoach of the day, en dat is engels voor de baas op het veld. Dus tegenstanders pas maar op. De 1e wedstrijd was de tegenstander nog te goed , dus hebben we die maar laten winnen. Maar de bekers waren wel groot zeg , zullen we toch nog maar ons best gaan doen.Schouders eronder en gaan. En we gingen winnen , en winnen. Uiteindelijk mochten we zelfs in de finale om de 3e plaats gaan spelen.Helaas was die stap net teveel, maar een keurige 4e plaats van de 8.

Is het seizoen nu voorbij ? Ja qua voetbal wel ,maar we gaan nog een leuke afsluiting van het seizoen doen met elkaar op 29 juni. Een team uitje dus. En daarna is het zomer , lekker de batterij opladen voor een nieuw seizoen met elkaar.

Het zijn geen sterren , als we zin hebben kunnen we winnen , hebben we geen zin , dan zie je dat ook gelijk in de score. Maar we zijn wel een echt vrienden team. Dat is veel belangrijker dan winnen.

Zoals 1 moeder terecht opmerkte , en zo toepasselijk op dit team :

JE HOEF NIET TE WINNEN OM EEN WINNAAR TE ZIJN !!!
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com