Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!!

12 juni 2019 1578x bekeken, 1 reactie »
Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!!

Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!!

De wedstrijd leiding ligt de laatste hand aan de speelschema’s en de laatste voorbereidingen zijn in gang gezet , want 14 en 15 juni is HET toernooi van Dordrecht , het DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi.

Dit keer wat meer info mbt het beroemde Foodcourt. Op veler verzoek is het Foodcourt weer terug waar het ooit begon , op het plein bij de kantine. De gezelligheid op deze plaats was reden het foodcourt weer terug te plaatsen op zijn eerdere positie.

Uiteraard is Richard , the king of Kibbeling , weer op zijn plek om de lekkerste porties Kibbeling voor U te bereiden. Ook de geur van heerlijke vers bereidde Hamburgers zullen U tegemoet komen.

Verse , ter plekke , afgebakken gevulde koeken , worstenbroodjes en Appelflappen , ze liggen voor U klaar bij de Koffie corner. Liever trek in een Pizza , maar dan wel een goede pizza natuurijk. Heerlijke steenoven pizza’s , vers gemaakt terwijl U wacht , dat vind U toch echt nergens anders hoor. 

En bent U klaar met eten en zin in een toetje , wat is er dan lekkerder dan een ijsje van La Venezia. Gewoon op ons terras !! 

U ziet het , alles op het foodcourt word vers bereid , lekker toch.  Genieten op het terras van een drankje en volop keuze qua eten !!  Het BEROEMDE Foodcourt bij DFC maakt dat mogelijk.

 

1 reactie

  1. Jan van den Berg 30 mei 2019 om 15:54 -

    Goedemiddag, mijn naam is Jan van den Berg, ik ben de leider/Trainer van Spirit jo13-2. Als het goed is doen wij mee met jullie toernooi. Is er al een toernooiboekje met de deelnemende teams en de wedstrijden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com