DFC erkent zijn meerdere in Zaamslag

1 juni 2019 675x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC erkent zijn meerdere in Zaamslag
DFC erkent zijn meerdere in Zaamslag

DFC  1 moest vandaag aantreden tegen Zaamslag ,om ook via de nacompetitie proberen te promoveren naar de 2e klasse. Helaas eindigt het nacompetitie avontuur al in de eerste ronde door een terechte 0-4 nederlaag.

Het verhaal van dit seizoen is bekend , DFC streed letterlijk tot op het allerlaatste moment voor het kampioenschap , maar moest zijn meerdere erkennen in Wieldrecht. Zodoende was DFC aangewezen op de nacompetitie. Mentaal was het een zwaar seizoen , en aan trainer Danny Slegers de taak om nog eenmaal de ploeg weer zover te krijgen om alles te geven ,maar zoals Danny zelf zei : ” De pijp was leeg , meer zat er niet in , we mogen trots zijn op wat we hebben bereikt en kijken op voetbal gebied terug op een goed jaar ” .

DFC kwam er vandaag gewoon niet aan te pas , Zaamslag bleek fitter en gretiger. En ook effectiever. We kunnen Zaamslag alleen maar feliciteren  en hun veel succes wensen in het verloop van de nacompetitie. Een goede ploeg die vandaag verdiend won aan de Reeweg Oost.

Hiermee eindigt voor DFC 1 een bewogen seizoen ,maar we zijn er van overtuigd dat we DFC op de kaart hebben gezet en gaan volgend jaar hopelijk weer een rol van betekenis spelen in de derde klasse.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com