DFC BBQ , een geslaagde afsluiting

22 juni 2019 534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC BBQ , een geslaagde afsluiting
DFC BBQ , een geslaagde afsluiting

Vandaag organiseerde DFC de jaarlijkse BBQ ,waarbij het bestuur van DFC zijn vrijwilligers bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. Want een club kan niet zonder al deze mensen. Daarom de jaarlijkse BBQ en een gezellig drankje.

Vele mensen waren aanwezig. Jeugdtrainers , kabouter trainers , jeugd leiders , selectie trainers , selectie leiders , technische mensen  , kantine en keuken personeel  , de schoonmaakploeg , de badminton , de leiding van de dames , de activiteiten commissie ,  de donderdag middag soos, het was een gezellige drukte.

Terwijl DFC voorzitter Anne Evers persoonlijk de regie hield over de DFC Fietstocht ( later meer hierover ) , en de dames van het jeugd bestuur de kantine bemanden , waren de heren van de BBQ gereed om een ieder van een goede maaltijd te voorzien.  Mark , Peter en Richard hadden de dankbare taak het eten te bereiden , en een ieder liet zich dit goed smaken. 

Het terras was vol , op iedere tafel stond een gezellig drankje en hapje , de sfeer was SUPER !!

Het gebaar dat het bestuur hiermee uitdraagt , is een gebaar van dankbaarheid. DFC is een familie club en we kunnen iedere vrijwilliger die zich inzet voor deze mooie club hard gebruiken. Deze dag is dus voor hun , de VRIJWILLIGERS van DFC.

We kunnen niet genoeg benadrukken wat jullie voor de club betekenen , hartelijk dank voor alles wat jullie afgelopen seizoen gedaan hebben voor DFC !!
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com