DFC 4 (Surifriends)zoekt nieuwe wereldspelers.

17 juni 2019 1284x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 (Surifriends)zoekt nieuwe wereldspelers.

Het seizoen zit erop en we zijn nu al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.
DFC4 uitkomend in de reserve 4e klasse is voor komend seizoen opzoek naar 2 nieuwe verdedigende spelers.
DFC4
Een team met spelers tussen de 25 en 40 jaar. In de afgelopen 4 jaar zijn we 3x 2e geworden en 1x kampioen. Ook in de KNVB beker doen we het aardig. 1x finale, 1x kwartfinale. Het team bestaat voornamelijk uit spelers van Surinaamse afkomst (we worden ook wel Surifriends genoemd) en doen bij DFC 1x per maand ook de keuken/Bardienst met heerlijke Surinaamse broodjes. Een team waar de meeste dingen geregeld word  door de vaste leiders. Ook heeft dit team een vaste grensrechter.
We zijn nu op zoek naar 2 spelers die aardig tegen een bal kunnen trappen, maar vooral leuk passen in het team en van lekkere eten houd. De 3e helft is evenzo belangrijk dan het resultaat. 1x per jaar gaan we met z’n allen een langweekend weg en bij vrije weekenden proberen we altijd bij elkaar te komen bij DFC.
Wil je meer weten, of een keer meetrainen? laat dit maar weten door een berichtje hierachter te laten of kom op 24 juni ( ledenvergadering) naar DFC en vraag naar Martin.
 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com